DAGTRIPS

Verken de trekpleisters van Kanne.

De mergelgrotten zijn eveneens te bezichtigen in combinatie met andere toeristische trekpleisters in de buurt. Bij beide dagtrips zijn de tijden indicatief, u kunt dus zelf de tijden (in overleg) bepalen. U wordt gedurende de hele dagtrip begeleid door een ervaren en deskundige gids. Bij slecht weer kunnen we u in overleg een alternatief programma aanbieden. De lunch bestaat uit een boerenbuffet met een ruim assortiment aan vlees en kaas, inclusief koffie of thee of een driegangenmenu. Optioneel een lunch of diner in Chateau Neercanne, prijs op aanvraag

De Grottenbeleving:

We ontvangen u aan de ingang van de Grotten van Kanne voor een rondleiding. In het mergelatelier serveren wij koffie met taart. Na de rondleiding geniet u van een lunch (boerenbuffet) of een driegangenmenu in een restaurant in Kanne. Aansluitend bezoeken we Chateau Neercanne. De rondleiding op het kasteel sluiten we af met een glas wijn en een amuse.

De Grottenbeleving:

  • Duur: Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • prijs: 36,50 euro p.p.
    (inclusief een gids voor de hele dag, koffie met taart in het mergelatelier in de grotten, lunch, glas wijn met een amuse op Chateau Neercanne)

WO II route:

U begint met een geleid bezoek aan het Fort van Eben-Emael. Daarna volgt een rondleiding in de Grotten van Kanne, hier serveren wij koffie met taart in het mergelatelier. Aansluitend geniet u van een lunch (boerenbuffet) of driegangenmenu in een restaurant in Kanne.

Na de lunch staat een bezoek aan het Belevingscentrum WO II onder de Brug in Vroenhoven op het programma.
of
Een bezoek aan het nabijgelegen wijngoed Hoeve Nekum, waar in een rondleiding de edele kunst van het telen van druiven tot het maken van wijn wordt uitgelegd.

U sluit uw bezoek af met een wijnproeverij, waar u de diverse wijnen van Hoeve Nekum kunt beoordelen. Om uw smaakpapillen op peil te houden wordt dit alles begeleid door (h)eerlijke sneden zwartbrood met ham of kaas.

WO2 route:

  • Duur: Van 10.00 uur tot 17.00 uur.
  • prijs: 38,50 euro p.p.
    (inclusief een gids voor de hele dag, koffie met taart in het mergelatelier in de grotten, entree, lunch en wijndegustatie)

Eben-Emael